Linköpings Stadsmission vill varje dag göra skillnad genom innovativt socialt arbete för människor som lever i utsatta livssituationer. Stadsmissionen sätter den enskilda människan i fokus för att våra deltagare ska få en ökad livskvalitet och egenmakt. Som volontär ger du våra verksamheter ett mervärde genom att bidra med din tid, dina kunskaper och ditt engagemang. Tack vare dig kan vi göra mer och fler insatser för de människor vi möter. Tillsammans skapar vi ett mänskligare samhälle.

Vi söker nu volontärer som vill vara med och dela ut matlådor i Motala. 

Om uppdraget 

Covid-19 påverkar oss alla och Stadsmissionen vill vara med och hjälpa människor i hemlöshet och fattigdom i Östergötland. I Motala vi har som mål att dela ut 100 matlådor varje fredag till individer som lever i utsatta livssituationer. Som volontär kommer du hjälpa till att ställa ordning utdelningsplatsen inför och efter matutdelningen. Du delar ut matlådor till personer i utsatta livssituationer och säkerställer god ordning samt att restriktionerna gällande Covid-19 efterföljs. 

Vi söker även dig som har körkort och tillgång till större bil som vill hjälpa till att transportera utrustning innan och efter matutdelningen i Motala.

Om dig

Vi söker dig som:

  • är minst 18år
  • vill engagera dig för människor i utsatta livssituationer
  • har förståelse och ödmjukhet inför målgruppens levnadsförhållanden och utsatthet
  • delar vår människosyn och värdegrund om alla människors lika värde

Talar du fler språk än svenska och engelska är det meriterande. Vi har inga krav på en specifik utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi sätter stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet.

Övrigt

När: Fredagar kl. 12:00-14:30

Var: Stadsparken intill hamnparkeringen i Motala 


Conectați și trimiteți o înregistrare de interes

Inapoi la locuri de munca vacante